Nabeschouwing Hartberg - Wattens (0-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Hartberg het zaterdag 7 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Wattens (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 0-3 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door S. Maierhofer, waarmee WSG Tirol met 0-1 de leiding nam. WSG Tirol vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Koch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van WSG Tirol, waarmee K. Yeboah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor Wattens dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Wattens 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor B. Nimaga Hartberg
7' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Tadic Hartberg
16' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Maierhofer WSG Tirol
26' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor L. Ried Hartberg
59' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Kainz Hartberg
64' Wissel Hartberg Wissel C. Kropfl voor L. Ried Hartberg
67' Wissel WSG Tirol Wissel K. Yeboah voor B. Pranter WSG Tirol
72' Wissel Hartberg Wissel T. Ostrak voor J. Dossou Hartberg
73' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt S. Maierhofer met assist van F. Rieder WSG Tirol 0-1
76' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt F. Koch met assist van F. Rieder WSG Tirol 0-2
79' Wissel Hartberg Wissel S. Gotal voor T. Kainz Hartberg
79' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor S. Gotal Hartberg
80' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor Z. Dedic WSG Tirol
81' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt K. Yeboah met assist van S. Maierhofer WSG Tirol 0-3
87' Wissel WSG Tirol Wissel D. Gugganig voor S. Maierhofer WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Wattens
Opstellingen Hartberg - Wattens
De opstellingen van Hartberg en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.