Nabeschouwing Rapid Wien - St. Pölten (0-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rapid Wien het zaterdag 2 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - St. Pölten (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 0-1 overwinning voor St. Pölten. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door H. Balic, waarmee St. Pölten met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor St. Pölten uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Rapid Wien - St. Pölten 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Hofbauer St. Pölten
50' Wissel St. Pölten Wissel R. Ljubicic voor D. Luxbacher St. Pölten
53' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor M. Hofmann Rapid Vienna
69' Wissel St. Pölten Wissel M. Rasner voor G. Davies St. Pölten
74' Doelpunt St. Pölten Doelpunt H. Balic St. Pölten 0-1
75' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Auer voor F. Stojkovic Rapid Vienna
76' Wissel St. Pölten Wissel C. Messerer voor D. Hofbauer St. Pölten
77' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Ibrahimoglu voor C. Knasmullner Rapid Vienna
91' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Auer Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - St. Pölten
Opstellingen Rapid Wien - St. Pölten
De opstellingen van Rapid Wien en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - St. Pölten

Rapid Wien en St. Pölten treffen elkaar in de 13e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en St. Pölten in de Tipico Bundesliga vond plaats op 4 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl St. Pölten slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 7
Winst St. Pölten 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 4e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 12e plaats.