Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (7-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Salzburg het zaterdag 14 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (7-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 7-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Andre Ramalho, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Okugawa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Hartberg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Huber.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat P. Daka de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 52e minuut nadat E. B. Haland namens Salzburg de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 77e minuut was het J. Dossou van Hartberg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Salzburg om te scoren. Kort voor tijd in de 86e minuut zette E. B. Haland de stand op 5-2. In de 87e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door P. Daka van Salzburg die daarmee tekende voor de 6-2. In de 90e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Salzburg had E. B. Haland het laatste woord door de 7-2 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Drachta bij een 7-2 eindstand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Hartberg 7-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor B. Nimaga Hartberg
19' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor C. Klem Hartberg
23' Doelpunt Salzburg Doelpunt Andre Ramalho Salzburg 1-0
24' Wissel Hartberg Wissel J. Heil voor A. Lienhart Hartberg
36' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Okugawa met assist van E. B. Haland Salzburg 2-0
44' Doelpunt Hartberg Doelpunt M. Huber met assist van S. Rakowitz Hartberg 2-1
51' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van E. B. Haland Salzburg 3-1
52' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van P. Daka Salzburg 4-1
57' Wissel Hartberg Wissel J. Dossou voor B. Nimaga Hartberg
59' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor Z. Junuzovic Salzburg
66' Wissel Salzburg Wissel T. Minamino voor M. Okugawa Salzburg
72' Wissel Hartberg Wissel T. Ostrak voor S. Gotal Hartberg
73' Wissel Salzburg Wissel M. Wober voor A. Ulmer Salzburg
77' Doelpunt Hartberg Doelpunt J. Dossou met assist van S. Rakowitz Hartberg 4-2
80' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor S. Rakowitz Hartberg
86' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland met assist van M. Wober Salzburg 5-2
87' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van A. Bernede Salzburg 6-2
90' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haland Salzburg 7-2
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hartberg
Opstellingen Salzburg - Hartberg
De opstellingen van Salzburg en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.