Nabeschouwing Salzburg - Wattens (5-1) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 7 december 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Salzburg het zaterdag 7 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in DAS.GOLDBERG Stadion in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Wattens (5-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 5-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van P. Daka. Salzburg vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. B. Haaland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee M. Okugawa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Minamino. De 5-0 voor Salzburg volgde even later in de 82e minuut nadat A. Ulmer namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Wattens speler S. Hager, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Kijas en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Wattens
Goals
5
1
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
134
96
Gevaarlijke aanvallen
109
51
Passes
596
265
Overtredingen
12
13
Buitenspel
2
1
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Salzburg - Wattens 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka Salzburg 1-0
9' Doelpunt Salzburg Doelpunt E. B. Haaland met assist van M. Okugawa Salzburg 2-0
26' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Onguene Salzburg
33' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Okugawa Salzburg 3-0
56' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino met assist van A. Ulmer Salzburg 4-0
59' Wissel Salzburg Wissel M. Ashimeru voor T. Minamino Salzburg
61' Wissel Wattens Wissel F. Mader voor L. Grgic Wattens
65' Wissel Wattens Wissel J. Golles voor S. Santin Wattens
66' Wissel Salzburg Wissel Hwang Hee-Chan voor E. B. Haaland Salzburg
76' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor P. Daka Salzburg
77' Wissel Wattens Wissel Z. Dedic voor K. Yeboah Wattens
81' Gele kaart Wattens Gele kaart voor F. Rieder Wattens
82' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Ulmer Salzburg 5-0
83' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Andre Ramalho Salzburg
85' Doelpunt Wattens Doelpunt S. Hager met assist van B. Pranter Wattens 5-1
Opstellingen Salzburg - Wattens
De opstellingen van Salzburg en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Jesse Marsch
Formatie 5-4-1
Coach Thomas Silberberger
Wissels Wattens
# Speler Pos.
1 Pascal Grünwald K
14 Julian Peter Gölles V
8 Kevin Nitzlnader V
42 Florian Mader M
11 Lukas Katnik A
22 Zlatko Dedič A
21 Milan Jurdik A
Voorbeschouwing Salzburg - Wattens

Salzburg en Wattens treffen elkaar in de 17e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Wattens elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 0
Winst Wattens 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Salzburg - Wattens Opstelling Salzburg Opstelling Wattens Live Salzburg - Wattens Live Salzburg - Wattens kijken Salzburg - Wattens kijken Live Salzburg - Wattens stream Salzburg - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Wattens Uitslag Salzburg - Wattens Statistieken Salzburg - Wattens Tipico Bundesliga 2019/2020 Salzburg - Wattens wedden Salzburg - Wattens gokken Salzburg - Wattens Unibet