Nabeschouwing Wattens - Hartberg (0-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zondag 20 oktober 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Hartberg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door R. Rep, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hartberg dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hartberg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Wattens - Hartberg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
43' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Toplitsch WSG Tirol
53' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor B. Nimaga Hartberg
56' Wissel Hartberg Wissel L. Ried voor D. Cancola Hartberg
61' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep met assist van C. Klem Hartberg 0-1
62' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor J. Golles WSG Tirol
66' Wissel WSG Tirol Wissel C. Walch voor F. Toplitsch WSG Tirol
68' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Kainz Hartberg
69' Wissel Hartberg Wissel L. Gabbichler voor T. Ostrak Hartberg
81' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
83' Wissel Hartberg Wissel S. Gotal voor D. Tadic Hartberg
83' Wissel WSG Tirol Wissel M. Svoboda voor F. Buchacher WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Hartberg
Opstellingen Wattens - Hartberg
De opstellingen van Wattens en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.