Nabeschouwing Wattens - Rapid Wien (0-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zaterdag 21 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Rapid Wien (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door K. Arase, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Barac op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rapid Wien.

LIVE Wattens - Rapid Wien 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor I. Cabrera WSG Tirol
50' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor T. Murg Rapid Vienna
54' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt K. Arase Rapid Vienna 0-1
64' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
65' Wissel WSG Tirol Wissel K. Yeboah voor B. Pranter WSG Tirol
65' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Fountas voor C. Knasmullner Rapid Vienna
70' Wissel WSG Tirol Wissel C. Walch voor F. Rieder WSG Tirol
71' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Barac met assist van S. Schwab Rapid Vienna 0-2
77' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor A. Badji Rapid Vienna
79' Wissel WSG Tirol Wissel F. Adjei voor F. Buchacher WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Rapid Wien
Opstellingen Wattens - Rapid Wien
De opstellingen van Wattens en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.