Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (3-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 15 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door M. Novak, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Weissman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee S. Weissman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Schörgenhofer, waardoor Wolfsberger AC dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsberger AC - Hartberg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Heil Hartberg
15' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor J. Heil Hartberg
39' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor C. Dieng Wolfsberger AC
48' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Novak met assist van M. Jojic Wolfsberger AC 1-0
49' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 2-0
64' Wissel Hartberg Wissel M. Lema voor D. Tadic Hartberg
71' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Huber Hartberg
75' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Holzer voor C. Dieng Wolfsberger AC
82' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt S. Weissman met assist van M. Jojic Wolfsberger AC 3-0
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor R. Schmid Wolfsberger AC
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor M. Jojic Wolfsberger AC
89' Wissel Hartberg Wissel L. Gabbichler voor J. Dossou Hartberg
91' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor L. Gabbichler Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Hartberg
Opstellingen Wolfsberger AC - Hartberg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.