Nabeschouwing AZ U19 - Molde O19 (2-0) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt AZ U19 het dinsdag 28 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Molde O19. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ U19 - Molde O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ U19 - Molde O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen AZ U19 en Molde O19 is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kopievskiy geëindigd in een 2-0 overwinning voor AZ U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht AZ U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrian Viken. Helaas voor AZ U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het AZ U19 dat via W. Bouziane dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Viktor Kopievskiy.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Viktor Kopievskiy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE AZ U19 - Molde O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ U19 - Molde O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt AZ U19 Doelpunt Adrian Viken AZ U19
13' Gele kaart Molde U19 Gele kaart voor E. Dijkstra A. Smits Molde U19 1-0
21' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor Magnus Fjørtoft Løvik AZ U19
21' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor Enoch Mastoras AZ U19
40' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor Dave Kwakman AZ U19
43' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor Kees Smit AZ U19
45' Wissel AZ U19 Wissel Ro-Zangelo Daal voor AZ U19
64' Wissel Molde U19 Wissel Y. van den Ban voor Lewis Schouten  Molde U19
69' Wissel AZ U19 Wissel Aleksander Jelsa voor Magnus Fjørtoft Løvik AZ U19
72' Doelpunt AZ U19 Doelpunt W. Bouziane met assist van A. Smits AZ U19
77' Wissel Molde U19 Wissel Kees Smit voor E. Dijkstra Molde U19 2-0
82' Gele kaart Molde U19 Gele kaart voor Jonathan Heggem Fugelsnes Gustav Kjolstad Nyheim Molde U19
83' Wissel Molde U19 Wissel Nikolai Eide Ohr voor Molde U19
89' Wissel Molde U19 Wissel Linus Juberg-Hovland voor Magnus Tomren Solheim Molde U19
89' Wissel Molde U19 Wissel Faveur Ndayizeye voor Adrian Viken Molde U19
89' Wissel Molde U19 Wissel Christian Andre Sunde voor Andreas Eikrem Myklebust Molde U19
Video hoogtepunten en samenvatting AZ U19 - Molde O19
Opstellingen AZ U19 - Molde O19
De opstellingen van AZ U19 en Molde O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AZ U19 - Molde O19

AZ U19 en Molde O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kopievskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AZ U19 en Molde O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 7 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AZ U19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Molde O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.