Nabeschouwing Braga U19 - Union Berlin U19 (1-0) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Braga U19 het woensdag 29 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Union Berlin U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Braga U19 - Union Berlin U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Braga U19 - Union Berlin U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Braga U19 en Union Berlin U19 is onder leiding van scheidsrechter Henrik Nalbandyan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Braga U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Vasconcelos, waarmee Braga U19 met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Braga U19 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Braga U19.

LIVE Braga U19 - Union Berlin U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Braga U19 - Union Berlin U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor Dinis Rodrigues Braga U19
31' Doelpunt Braga U19 Doelpunt Vasconcelos met assist van Kauan Kelvin Magalhães da Silva Braga U19 1-0
43' Gele kaart Union Berlin U19 Gele kaart voor Leonit Ibrahimi Union Berlin U19
59' Wissel Union Berlin U19 Wissel Andrik Markgraf voor Leon Prosche Union Berlin U19
59' Wissel Union Berlin U19 Wissel Tim Schleinitz voor Baris Kalayci Union Berlin U19
74' Wissel Union Berlin U19 Wissel Jerome Kortebusch voor Leonit Ibrahimi Union Berlin U19
74' Wissel Union Berlin U19 Wissel Kelvin Ojo voor Ion Ciobanu Union Berlin U19
77' Wissel Braga U19 Wissel Ivo Francisco Sousa Lopes voor Diego Henrique Oliveira Rodrigues Braga U19
77' Wissel Braga U19 Wissel Nuno Patrício voor Dinis Rodrigues Braga U19
77' Wissel Braga U19 Wissel Paulo Alexandre Silva Sousa voor Rúben Alexandre Soares Furtado Braga U19
79' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor João Carvalho Braga U19
82' Wissel Union Berlin U19 Wissel Musa Alkan voor Noah Engelbreth Union Berlin U19
83' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor Nuno Miguel Ferreira Matos Braga U19
84' Gele kaart Union Berlin U19 Gele kaart voor Aljoscha Kemlein Union Berlin U19
86' Gele kaart Union Berlin U19 Gele kaart voor Levis Prince Asanji Union Berlin U19
86' Gele kaart Union Berlin U19 Gele kaart voor Andrik Markgraf Union Berlin U19
88' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor Francisco Rodrigues Braga U19
91' Gele kaart Braga U19 Gele kaart voor Guilherme Costa Barbosa Braga U19
96' Gele kaart Union Berlin U19 Gele kaart voor Julius Grunwald Union Berlin U19
93' Wissel Braga U19 Wissel Rodrigo Pacheco Abreu voor Kauan Kelvin Magalhães da Silva Braga U19
93' Wissel Braga U19 Wissel Samuel Sousa voor Guilherme Lopes Costa Braga U19
Video hoogtepunten en samenvatting Braga U19 - Union Berlin U19
Opstellingen Braga U19 - Union Berlin U19
Voorbeschouwing Braga U19 - Union Berlin U19

Braga U19 en Union Berlin U19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Henrik Nalbandyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Braga U19 en Union Berlin U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Braga U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Braga U19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Union Berlin U19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Braga U19 1
Winst Union Berlin U19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Braga U19 op een 2e positie staat, terwijl we Union Berlin U19 terugvinden op de 3e plaats.