Nabeschouwing Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19 (2-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Galatasaray O19 het dinsdag 24 oktober 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Florya Metin Oktay Tesisleri in Istanbul.

Via de Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Galatasaray O19 en Bayern Munchen O19 is onder leiding van scheidsrechter David Smajc geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray O19. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. Hamza Akman maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Galatasaray U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Galatasaray U19 vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Recep Yalın Dilek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut wist Bayern U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Adam Aznou. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bayern U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Smajc, waardoor Galatasaray O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Galatasaray U19 Penalty Hamza Akman Galatasaray U19 1-0
16' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Christian Nsonga Fopossi Kouam Bayern U19
25' Doelpunt Galatasaray U19 Doelpunt Recep Yalın Dilek met assist van Hamza Akman Galatasaray U19 2-0
28' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Adam Aznou met assist van Kurt Rüger Bayern U19 2-1
48' Gele kaart Galatasaray U19 Gele kaart voor Efe Akman Galatasaray U19
59' Wissel Bayern U19 Wissel Max Mergner voor Christian Nsonga Fopossi Kouam Bayern U19
61' Wissel Galatasaray U19 Wissel İsmai̇l Yahşi̇ voor Gökdeniz Gürpüz Galatasaray U19
62' Wissel Galatasaray U19 Wissel Isa Halidi voor Yasin Kasal Galatasaray U19
70' Wissel Galatasaray U19 Wissel Baran Demiroğlu voor Recep Yalın Dilek Galatasaray U19
70' Wissel Galatasaray U19 Wissel Berkay Yilmaz voor Beknaz Almazbekov Galatasaray U19
72' Gele kaart Galatasaray U19 Gele kaart voor Ali Turap Bülbül Galatasaray U19
73' Wissel Bayern U19 Wissel Emirhan Demircan voor Mudaser Sadat Bayern U19
73' Gele kaart Galatasaray U19 Gele kaart voor Berkay Yilmaz Galatasaray U19
74' Wissel Bayern U19 Wissel Louis Richter voor Kurt Rüger Bayern U19
75' Gele kaart Galatasaray U19 Gele kaart voor Akman E. Galatasaray U19
75' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Louis Richter Bayern U19
81' Wissel Bayern U19 Wissel Maximilian Schuhbauer voor Vincent Manuba Bayern U19
84' Wissel Galatasaray U19 Wissel Arda Deniz Yavas voor Hamza Akman Galatasaray U19
91' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Adam Aznou Bayern U19
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19

Voorbeschouwing Galatasaray O19 - Bayern Munchen O19

Galatasaray O19 en Bayern Munchen O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Smajc en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray O19 en Bayern Munchen O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Galatasaray O19 0
Winst Bayern Munchen O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray O19 op een 4e positie staat, terwijl we Bayern Munchen O19 terugvinden op de 2e plaats.