Nabeschouwing Lazio U19 - Feyenoord O19 (1-3) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 7 november 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Lazio U19 het dinsdag 7 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio U19 - Feyenoord O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio U19 - Feyenoord O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Lazio U19 en Feyenoord O19 is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 1-3 overwinning voor Feyenoord O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Aymen Sliti, waarmee Feyenoord U19 met 0-1 de leiding nam. Lazio U19 kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Filipe Bordon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Nesto Groen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Feyenoord U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord U19 vergroot nadat F. F. Rust de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Feyenoord O19.

LIVE Lazio U19 - Feyenoord O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio U19 - Feyenoord O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Aymen Sliti met assist van Thijs Kraaijeveld Feyenoord U19 0-1
25' Doelpunt Lazio U19 Doelpunt Filipe Bordon met assist van Saná Fernandes Lazio U19 1-1
55' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Alessandro Milani Lazio U19
57' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Saná Fernandes Lazio U19
64' Wissel Lazio U19 Wissel Flavio Sulejmani voor Lorenzo D’Agostini Lazio U19
66' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Nesto Groen met assist van Leo Sauer Feyenoord U19 1-2
69' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Jan Plug Feyenoord U19
72' Wissel Lazio U19 Wissel Jacopo Sardo voor Marco Nazzaro Lazio U19
72' Wissel Lazio U19 Wissel Matteo Zazza voor Filippo Bedini Lazio U19
76' Wissel Feyenoord U19 Wissel Fabiano Rust voor Nesto Groen Feyenoord U19
84' Wissel Feyenoord U19 Wissel Ayoub Ouarghi voor Aymen Sliti Feyenoord U19
86' Wissel Lazio U19 Wissel Federico Serra voor Luca Napolitano Lazio U19
86' Wissel Lazio U19 Wissel Massimo Bigotti voor Damyan Yordanov Lazio U19
93' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt F. F. Rust Feyenoord U19 1-3
92' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Ouarghi A. Feyenoord U19
92' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Ayoub Ouarghi Feyenoord U19
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio U19 - Feyenoord O19
Opstellingen Lazio U19 - Feyenoord O19
De opstellingen van Lazio U19 en Feyenoord O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.