Nabeschouwing Mainz U19 - Dinamo Minsk U19 (1-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 18:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Mainz U19 het woensdag 29 november 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Bruchweg in Mainz.

Via de Mainz U19 - Dinamo Minsk U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz U19 - Dinamo Minsk U19 (1-1)

De UEFA Youth League 2023/2024 wedstrijd tussen Mainz U19 en Dinamo Minsk U19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Trafim Melnichenka, waarmee Dinamo Minsk U19 met 0-1 de leiding nam. Mainz U19 kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Daniel Gleiber, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mainz U19 - Dinamo Minsk U19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz U19 - Dinamo Minsk U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dinamo Minsk U19 Doelpunt Trafim Melnichenka met assist van Vasili Chernyavskiy Dinamo Minsk U19 0-1
46' Wissel Mainz U19 Wissel Jesus Riga Mustapha voor Melvin-Joe Wiesnet Mainz U19
46' Wissel Mainz U19 Wissel Sean Horozovic voor Ivan Martinovic Mainz U19
50' Doelpunt Mainz U19 Doelpunt Daniel Gleiber Mainz U19 1-1
65' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Philipp Schulz Mainz U19
74' Wissel Mainz U19 Wissel Marcel Kalemba voor Noa Kljajic Mainz U19
79' Wissel Dinamo Minsk U19 Wissel Mikhail Bondarenko voor Trafim Melnichenka Dinamo Minsk U19
86' Wissel Dinamo Minsk U19 Wissel Mikhail Aleksandrov voor Timur Dubovik Dinamo Minsk U19
90' Wissel Dinamo Minsk U19 Wissel Artem Voskoboynikov voor Ivan Orlov Dinamo Minsk U19
92' Gele kaart Dinamo Minsk U19 Gele kaart voor Mikhail Bondarenko Dinamo Minsk U19
92' Gele kaart Mainz U19 Gele kaart voor Stjepan Pavisic Mainz U19
92' Gele kaart Dinamo Minsk U19 Gele kaart voor Matvey Sokolovskiy Dinamo Minsk U19
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz U19 - Dinamo Minsk U19
Opstellingen Mainz U19 - Dinamo Minsk U19
De opstellingen van Mainz U19 en Dinamo Minsk U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mainz U19 - Dinamo Minsk U19

Mainz U19 en Dinamo Minsk U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Machálek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mainz U19 en Dinamo Minsk U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.