Nabeschouwing Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19 (0-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Midtjylland O19 het woensdag 29 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rukh Vynnyky U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Wunderelf Arena in Ikast.

Via de Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Midtjylland O19 en Rukh Vynnyky U19 is onder leiding van scheidsrechter Tomáš Klíma geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rukh Vynnyky U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jonatan Holm Lindekilde in de 23e minuut, waardoor Midtjylland U19 met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 92 minuten was het Vitaliy Kholod die Rukh Vynnyky U19 op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tomáš Klíma, waardoor Rukh Vynnyky U19 de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor Isa Abubakar Musa Midtjylland U19
23' Rode kaart Midtjylland U19 Rode kaart voor Jonatan Holm Lindekilde Midtjylland U19
46' Wissel Midtjylland U19 Wissel Mathis Nørskov Kruse Konradsen voor Christian Peter Bøje Jørgensen Midtjylland U19
46' Wissel Midtjylland U19 Wissel Alamara Viriato Djabi voor Nicolaj Tornvig Hansen Midtjylland U19
46' Wissel Midtjylland U19 Wissel Malte Haulund Melin voor Sander Evjen-Brostrøm Midtjylland U19
52' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor Maksym Boyko Rukh Vynnyky U19
65' Wissel Midtjylland U19 Wissel Lasse Overgaard Nielsen voor Albert Lodberg Oppenhagen Midtjylland U19
79' Wissel Midtjylland U19 Wissel Simon Kristiansen voor Isa Abubakar Musa Midtjylland U19
81' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor Gustav Bjerge Midtjylland U19
87' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Denys Shaida voor Nazar Kasarda Rukh Vynnyky U19
87' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Taras Shtokal voor Ivan Denysov Rukh Vynnyky U19
88' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel Maksym Koval voor Serhii Panchenko Rukh Vynnyky U19
92' Doelpunt Rukh Vynnyky U19 Doelpunt Vitaliy Kholod Rukh Vynnyky U19 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19
Opstellingen Midtjylland O19 - Rukh Vynnyky U19
De opstellingen van Midtjylland O19 en Rukh Vynnyky U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.