Nabeschouwing Milan O19 - Borussia Dortmund O19 (4-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Milan O19 het dinsdag 28 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Milan O19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan O19 - Borussia Dortmund O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Milan O19 en Borussia Dortmund O19 is onder leiding van scheidsrechter David Dickinson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Milan O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Borussia Dortmund U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Julian Rijkhoff. Milan U19 kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Zeroli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Filippo Scotti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 31 minuten werd de voorsprong voor Milan U19 vergroot nadat Filippo Scotti de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 39e minuut wist Diego Sia namens Milan U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Dickinson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Milan O19.

LIVE Milan O19 - Borussia Dortmund O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan O19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Julian Rijkhoff met assist van Samuel Bamba Borussia Dortmund U19 0-1
11' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor Filippo Scotti Milan U19
12' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Mike Tullberg Borussia Dortmund U19
23' Doelpunt Milan U19 Doelpunt K. Zeroli met assist van Diego Sia Milan U19 1-1
28' Doelpunt Milan U19 Doelpunt Filippo Scotti Milan U19 2-1
29' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Nico Adamczyk Borussia Dortmund U19
31' Doelpunt Milan U19 Doelpunt Filippo Scotti Milan U19 3-1
39' Doelpunt Milan U19 Doelpunt Diego Sia met assist van V. Magni Milan U19 4-1
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Tyler Meiser voor Nico Adamczyk Borussia Dortmund U19
65' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Ousmane Diallo Thiao voor Rafael Lubach Borussia Dortmund U19
65' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Danylo Krevsun voor Cole Campbell Borussia Dortmund U19
65' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Vincenzo Onofrietti voor William Rashidi Borussia Dortmund U19
68' Wissel Milan U19 Wissel Alessandro Bonomi voor Filippo Scotti Milan U19
68' Wissel Milan U19 Wissel Emanuele Sala voor Dariusz Stalmach Milan U19
72' Wissel Milan U19 Wissel Alexander Simmelhack voor Diego Sia Milan U19
73' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Raúl König voor Julian Rijkhoff Borussia Dortmund U19
80' Wissel Milan U19 Wissel Mattia Liberali voor K. Zeroli Milan U19
86' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor Jan-Carlo Simic Milan U19
88' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor Hugo Cuenca Milan U19
88' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Abdoulaye Kamara Borussia Dortmund U19
91' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Danylo Krevsun Borussia Dortmund U19
Video hoogtepunten en samenvatting Milan O19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Milan O19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Milan O19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.