Nabeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19 (4-0) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Olympiakos Piraeus O19 het woensdag 29 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Qabala O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Olympiakos Piraeus O19 en Qabala O19 is onder leiding van scheidsrechter Jamie Robinson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Christos Mouzakitis, waarmee Olympiakos Piraeus U19 met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus U19 vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Christos Gatopoulos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 56e minuut was de ideale kans voor Olympiakos Piraeus U19 om te scoren. Antonis Papakanellos was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Christos Mouzakitis zette Olympiakos Piraeus U19 even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Jamie Robinson toegekende penalty wist te benutten. In de 93e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Olympiakos Piraeus U19 speler Athanasios Koutsogoulas. Na 92 minuten kon Ibrahim Ramazanov van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Qabala U19 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Olympiakos Piraeus O19.

LIVE Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor Antonis Papakanellos Olympiakos Piraeus U19
15' Doelpunt Olympiakos Piraeus U19 Doelpunt Christos Mouzakitis met assist van Stavros Pnevmonidis Olympiakos Piraeus U19 1-0
46' Wissel Qabala U19 Wissel Juma Huseynov voor Khayyam Mammadli Qabala U19
55' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor Fuad Ahmadov Qabala U19
56' Doelpunt Olympiakos Piraeus U19 Doelpunt Christos Gatopoulos Olympiakos Piraeus U19 2-0
56' Penalty gemist Olympiakos Piraeus U19 Penalty gemist Antonis Papakanellos Olympiakos Piraeus U19
57' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor Kanan Bakhishov Qabala U19
59' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel Paraskevas Plionis voor Antonis Papakanellos Olympiakos Piraeus U19
59' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel Christos Efraim Darviras voor Isidoros Koutsidis Olympiakos Piraeus U19
60' Wissel Qabala U19 Wissel Ravan Asadov voor Ilkin Budagov Qabala U19
68' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel Antonis Dama voor Christos Gatopoulos Olympiakos Piraeus U19
69' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel Giannis Rolakis voor Nektarios Alafakis Olympiakos Piraeus U19
71' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor Nughay Rashidov Qabala U19
72' Penalty Olympiakos Piraeus U19 Penalty Christos Mouzakitis Olympiakos Piraeus U19 3-0
73' Wissel Qabala U19 Wissel Gadir Ramazanov voor Ravil Gafarov Qabala U19
74' Wissel Qabala U19 Wissel Elnur Mustafayev voor Kanan Bakhishov Qabala U19
76' Wissel Qabala U19 Wissel Habib Hushanov voor Mammad Muradov Qabala U19
77' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel Christos Ligdas voor Stavros Pnevmonidis Olympiakos Piraeus U19
82' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor Ibrahim Ramazanov Qabala U19
93' Penalty Olympiakos Piraeus U19 Penalty Athanasios Koutsogoulas Olympiakos Piraeus U19 4-0
92' Tweede gele kaart Qabala U19 Tweede gele kaart voor Ibrahim Ramazanov Qabala U19
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19
Opstellingen Olympiakos Piraeus O19 - Qabala O19
De opstellingen van Olympiakos Piraeus O19 en Qabala O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.