Nabeschouwing Partizan U19 - Sheriff O19 (5-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Partizan U19 het dinsdag 28 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan U19 - Sheriff O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan U19 - Sheriff O19 (5-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Partizan U19 en Sheriff O19 is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 5-2 overwinning voor Partizan U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Dusan Jovanović, waarmee Partizan U19 met 1-0 de leiding nam. Partizan U19 vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nemanja Trifunović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Partizan U19, waarmee Dusan Jovanović zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Partizan U19 geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Bogdan Mirčetić. De 5-0 voor Partizan U19 volgde even later in de 73e minuut nadat Nemanja Trifunović namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 80e minuut was het Artiom Dijinari van Sheriff U19 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Sheriff U19 mocht Artiom Dijinari in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pierre Gaillouste bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Partizan U19.

LIVE Partizan U19 - Sheriff O19 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan U19 - Sheriff O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Partizan U19 Gele kaart voor Vanja Dragojević Partizan U19
24' Doelpunt Partizan U19 Doelpunt Dusan Jovanović met assist van Ognjen Ugresić Partizan U19 1-0
25' Doelpunt Partizan U19 Doelpunt Nemanja Trifunović met assist van Bogdan Mirčetić Partizan U19 2-0
34' Doelpunt Partizan U19 Doelpunt Dusan Jovanović met assist van Aleksa Celić Partizan U19 3-0
49' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor Stanislav Greşciuc Sheriff U19
51' Wissel Partizan U19 Wissel Petar Petrović voor Vanja Dragojević Partizan U19
55' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor Denis Pleşca Sheriff U19
62' Wissel Sheriff U19 Wissel Maxim Cȋrnaţ voor Nicolai Spatar Sheriff U19
65' Doelpunt Partizan U19 Doelpunt Bogdan Mirčetić met assist van Dusan Jovanović Partizan U19 4-0
66' Wissel Sheriff U19 Wissel Daniil Hagiu voor Denis Pleşca Sheriff U19
73' Doelpunt Partizan U19 Doelpunt Nemanja Trifunović Partizan U19 5-0
75' Wissel Partizan U19 Wissel Mihajlo Petrović voor Nemanja Trifunović Partizan U19
80' Doelpunt Sheriff U19 Doelpunt Artiom Dijinari Sheriff U19 5-1
86' Wissel Sheriff U19 Wissel Artiom Bolişacov voor Vladislav Yaţco Sheriff U19
86' Wissel Sheriff U19 Wissel Vadim Burcă voor Denis Guşpit Sheriff U19
86' Wissel Sheriff U19 Wissel Serghei Tomailȋ voor Stanislav Greşciuc Sheriff U19
91' Doelpunt Sheriff U19 Doelpunt Artiom Dijinari Sheriff U19 5-2
93' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor Vitalie Guțu Sheriff U19
94' Gele kaart Sheriff U19 Gele kaart voor Vitalie Guțu Sheriff U19
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan U19 - Sheriff O19
Opstellingen Partizan U19 - Sheriff O19
De opstellingen van Partizan U19 en Sheriff O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Partizan U19 - Sheriff O19

Partizan U19 en Sheriff O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Partizan U19 en Sheriff O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 8 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sheriff O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Partizan U19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Partizan U19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.