Nabeschouwing PSV O19 - Lens U19 (2-0) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt PSV O19 het woensdag 8 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lens U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV O19 - Lens U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV O19 - Lens U19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen PSV O19 en Lens U19 is onder leiding van scheidsrechter Ivana Projkovska geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Emir Bars, waarmee PSV U19 met 1-0 de leiding nam. PSV U19 vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jesper Uneken op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van PSV O19.

LIVE PSV O19 - Lens U19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV O19 - Lens U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt PSV U19 Doelpunt Emir Bars met assist van Tai Abed PSV U19 1-0
44' Doelpunt PSV U19 Doelpunt Jesper Uneken met assist van Julian Kwaaitaal PSV U19 2-0
56' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Tim van den Heuvel PSV U19
58' Wissel Lens U19 Wissel Ismaël Patrick Tahar Aouad voor Mathéssendé Baud Banaga Lens U19
63' Wissel Lens U19 Wissel Souleymane Sagnan voor Ryan George Lens U19
64' Wissel Lens U19 Wissel Kembo Diliwidi voor Anthony Bermont Lens U19
70' Wissel PSV U19 Wissel Fabio Kluit voor Emir Bars PSV U19
76' Wissel Lens U19 Wissel Kaïs Benabdelouahed voor Oscar Lenne Lens U19
76' Wissel Lens U19 Wissel Ilan Ducourtioux voor Sean Earvin Tormin Lens U19
80' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Jesper Uneken PSV U19
82' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Pierre Ismaelo Ganiou Lens U19
88' Wissel PSV U19 Wissel Elvic Mukena Muleka Jager voor Julian Kwaaitaal PSV U19
93' Wissel PSV U19 Wissel Sven van der Plas voor Joel van den Berg PSV U19
90' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor Elvic Mukena Muleka Jager PSV U19
91' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor E. Jager PSV U19
94' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Souleymane Sagnan Lens U19
Video hoogtepunten en samenvatting PSV O19 - Lens U19
Opstellingen PSV O19 - Lens U19
De opstellingen van PSV O19 en Lens U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV O19 - Lens U19

PSV O19 en Lens U19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivana Projkovska en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV O19 en Lens U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lens U19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PSV O19 0
Winst Lens U19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV O19 op een 2e positie staat, terwijl we Lens U19 terugvinden op de 1e plaats.