Nabeschouwing Salzburg O19 - Inter O19 (1-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Salzburg O19 het woensdag 8 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Inter O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Akademie Liefering - Platz 1 in Salzburg.

Via de Salzburg O19 - Inter O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg O19 - Inter O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2023/2024 wedstrijd tussen Salzburg O19 en Inter O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door Mohammad Sadeqi, waarmee Salzburg U19 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Inter U19 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk Thomas Berenbruch die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Salzburg O19 - Inter O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg O19 - Inter O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor A. Stanković Inter U19
27' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Jakob Brandtner Salzburg U19
46' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Samo Matjaž Inter U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel Adam Daghim voor Phillip Verhounig Salzburg U19
46' Wissel Inter U19 Wissel Mike Aidoo voor Riccardo Miconi Inter U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel Sebastian Leitner voor Jannik Schuster Salzburg U19
55' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Rocco Žiković Salzburg U19
64' Wissel Salzburg U19 Wissel Zétény Jánó voor Tim Trummer Salzburg U19
67' Wissel Inter U19 Wissel Mattia Zanchetta voor Amadou Makhtar Sarr Inter U19
67' Wissel Inter U19 Wissel Enoch Owusu voor Jan Zuberek Inter U19
67' Wissel Inter U19 Wissel Matteo Spinaccè voor Leonardo Bovo Inter U19
69' Wissel Salzburg U19 Wissel Mario Pejazić voor Jakob Brandtner Salzburg U19
76' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Mohammad Sadeqi met assist van Sebastian Leitner Salzburg U19 1-0
81' Doelpunt Inter U19 Doelpunt Thomas Berenbruch met assist van Matteo Spinaccè Inter U19 1-1
84' Wissel Salzburg U19 Wissel Julian Hussauf voor Benjamin Atiabou Salzburg U19
85' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Sebastian Leitner Salzburg U19
86' Wissel Inter U19 Wissel Daniele Quieto voor Luca Di Maggio Inter U19
92' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Adam Daghim Salzburg U19
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg O19 - Inter O19
Opstellingen Salzburg O19 - Inter O19
De opstellingen van Salzburg O19 en Inter O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Salzburg O19 - Inter O19

Salzburg O19 en Inter O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Milanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg O19 en Inter O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Salzburg O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Inter O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salzburg O19 1
Winst Inter O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg O19 op een 1e positie staat, terwijl we Inter O19 terugvinden op de 4e plaats.