Nabeschouwing Union Berlin - Bayer Leverkusen (2-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Union Berlin het zaterdag 15 februari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Bayer Leverkusen (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Gentner, waarmee FC Union Berlin met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Havertz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette M. Diaby zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bayer 04 Leverkusen de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen M. Bulter in de 87e minuut de 2-2 maakte namens FC Union Berlin. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bayer 04 Leverkusen dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Bellarabi de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harm Osmers bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Union Berlin - Bayer Leverkusen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt C. Gentner met assist van Y. Malli FC Union Berlin 1-0
14' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Trimmel FC Union Berlin
20' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
22' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz met assist van L. Bender Bayer 04 Leverkusen 1-1
38' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Bender Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Diaby voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Aranguiz voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
56' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Gentner FC Union Berlin
76' Wissel FC Union Berlin Wissel G. Promel voor C. Gentner FC Union Berlin
76' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Ingvartsen voor Y. Malli FC Union Berlin
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor N. Amiri Bayer 04 Leverkusen
84' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van K. Volland Bayer 04 Leverkusen 1-2
86' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Polter voor N. Subotic FC Union Berlin
87' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt M. Bulter met assist van S. Polter FC Union Berlin 2-2
94' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi met assist van Aranguiz Bayer 04 Leverkusen 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Bayer Leverkusen
Opstellingen Union Berlin - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Union Berlin en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.