Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Saburtalo (3-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 30 juli 2019 - 20:00 uur



In de Champions League 2019/2020 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 30 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Saburtalo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Saburtalo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Saburtalo (3-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Saburtalo is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Saburtalo
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
126
103
Gevaarlijke aanvallen
91
54
Overtredingen
17
14
Buitenspel
3
2
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Dinamo Zagreb - Saburtalo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Saburtalo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Saburtalo
Opstellingen Dinamo Zagreb - Saburtalo
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Saburtalo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Saburtalo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Dinamo Zagreb
# Speler Pos.
23 Dinko Horkaš K
66 Emir Dilaver V
27 Nikola Moro M
10 Lovro Majer M
7 Daniel Olmo Carvajal M
21 Bruno Petković A
16 Mario Šitum A
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Saburtalo

Dinamo Zagreb en Saburtalo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Saburtalo in de Champions League vond plaats op 23 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Saburtalo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Zagreb 1
Winst Saburtalo 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Zagreb - Saburtalo Opstelling Dinamo Zagreb Opstelling Saburtalo Live Dinamo Zagreb - Saburtalo Live Dinamo Zagreb - Saburtalo kijken Dinamo Zagreb - Saburtalo kijken Live Dinamo Zagreb - Saburtalo stream Dinamo Zagreb - Saburtalo Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Saburtalo Uitslag Dinamo Zagreb - Saburtalo Statistieken Dinamo Zagreb - Saburtalo Champions League 2019/2020 Dinamo Zagreb - Saburtalo wedden Dinamo Zagreb - Saburtalo gokken Dinamo Zagreb - Saburtalo Unibet