Nabeschouwing Cardiff City - Norwich City (2-3) || Championship 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Cardiff City het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Norwich City (2-3)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 2-3 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Christian Fassnacht, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Cardiff City kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Josh Bowler, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Callum Robinson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten was het Ryan Wintle die de bal in eigen doel werkte, waardoor Norwich City op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Norwich City dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Adam Idah de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rebecca Welch en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Norwich City.

LIVE Cardiff City - Norwich City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Karlan Grant Cardiff City
22' Doelpunt Norwich City Doelpunt Christian Fassnacht met assist van Kenny McLean Norwich City 0-1
39' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Josh Bowler met assist van Callum Robinson Cardiff City 1-1
43' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Callum Robinson met assist van Jamilu Collins Cardiff City 2-1
45' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Marcelino Núñez Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel Dimitrios Giannoulis voor Przemysław Płacheta Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel Jack Stacey voor Kellen Fisher Norwich City
64' Wissel Norwich City Wissel Adam Idah voor Jaden Warner Norwich City
71' Wissel Cardiff City Wissel Rubin Colwill voor Callum Robinson Cardiff City
71' Wissel Cardiff City Wissel Ollie Tanner voor Josh Bowler Cardiff City
71' Wissel Cardiff City Wissel Ryan Wintle voor Joe Ralls Cardiff City
75' Wissel Norwich City Wissel Liam Gibbs voor Marcelino Núñez Norwich City
77' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Liam Gibbs Norwich City
79' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Ryan Wintle Cardiff City
81' Wissel Cardiff City Wissel Kion Etete voor Yakou Méïté Cardiff City
81' Wissel Norwich City Wissel Onel Hernández voor Ui-Jo Hwang Norwich City
82' Eigen doelpunt Norwich City Eigen doelpunt Ryan Wintle Norwich City 2-2
84' Doelpunt Norwich City Doelpunt Adam Idah Norwich City 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Norwich City
Opstellingen Cardiff City - Norwich City
De opstellingen van Cardiff City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.