Nabeschouwing Hull City - Cardiff City (3-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Hull City het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Cardiff City (3-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Aaron Connolly, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Scott Twine op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Hull City, waarmee Ozan Tufan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Hull City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hull City - Cardiff City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Hull City Doelpunt Aaron Connolly met assist van Liam Delap Hull City 1-0
46' Wissel Cardiff City Wissel Josh Bowler voor Ike Ugbo Cardiff City
54' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Jamilu Collins Cardiff City
56' Doelpunt Hull City Doelpunt Scott Twine Hull City 2-0
56' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Manolis Siopis Cardiff City
59' Doelpunt Hull City Doelpunt Ozan Tufan met assist van Tyler Morton Hull City 3-0
66' Wissel Cardiff City Wissel Kion Etete voor Yakou Méïté Cardiff City
66' Wissel Cardiff City Wissel Romaine Sawyers voor Manolis Siopis Cardiff City
67' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Cyrus Christie Hull City
67' Wissel Hull City Wissel Greg Docherty voor Jean Michaël Seri Hull City
68' Wissel Hull City Wissel Regan Slater voor Liam Delap Hull City
76' Wissel Cardiff City Wissel Ollie Tanner voor Karlan Grant Cardiff City
77' Wissel Cardiff City Wissel Callum Robinson voor Rubin Colwill Cardiff City
81' Wissel Hull City Wissel Harry Vaughan voor Aaron Connolly Hull City
83' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Ebou Adams Cardiff City
91' Wissel Hull City Wissel Tyrell Sellars-Fleming voor Ozan Tufan Hull City
91' Wissel Hull City Wissel Andy Smith voor Tyler Morton Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Cardiff City
Opstellingen Hull City - Cardiff City
De opstellingen van Hull City en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.