Nabeschouwing Banská Bystrica - Povazska Bystrica (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Banská Bystrica het zaterdag 13 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Povazska Bystrica. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión SNP Štiavničky in Banská Bystrica.

Via de Banská Bystrica - Povazska Bystrica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Banská Bystrica - Povazska Bystrica (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Banská Bystrica en Povazska Bystrica is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Banská Bystrica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Martin Rymarenko, waarmee Banská Bystrica met 1-0 de leiding nam. Banská Bystrica vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Depetris op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Banská Bystrica, waarmee Tibor Slebodnik zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Banská Bystrica dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Banská Bystrica - Povazska Bystrica
Goals
3
0
Balbezit
61%
39%
Schoten totaal
22
11
Schoten op doel
13
5
Aanvallen
103
99
Gevaarlijke aanvallen
71
55
Corners
3
2
Wissels
12
4
LIVE Banská Bystrica - Povazska Bystrica 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Banská Bystrica - Povazska Bystrica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Doelpunt Banská Bystrica Doelpunt Martin Rymarenko Banská Bystrica 1-0
60' Doelpunt Banská Bystrica Doelpunt David Depetris Banská Bystrica 2-0
63' Doelpunt Banská Bystrica Doelpunt Tibor Slebodnik Banská Bystrica 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Banská Bystrica - Povazska Bystrica
Opstellingen Banská Bystrica - Povazska Bystrica

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Banská Bystrica - Povazska Bystrica

Banská Bystrica en Povazska Bystrica treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Banská Bystrica en Povazska Bystrica elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Banská Bystrica 0
Winst Povazska Bystrica 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Banská Bystrica - Povazska Bystrica Opstelling Banská Bystrica Opstelling Povazska Bystrica Live Banská Bystrica - Povazska Bystrica Live Banská Bystrica - Povazska Bystrica kijken Banská Bystrica - Povazska Bystrica kijken Live Banská Bystrica - Povazska Bystrica stream Banská Bystrica - Povazska Bystrica Fox Sports Nabeschouwing Banská Bystrica - Povazska Bystrica Uitslag Banská Bystrica - Povazska Bystrica Statistieken Banská Bystrica - Povazska Bystrica Vriendschappelijk clubs 2024 Banská Bystrica - Povazska Bystrica wedden Banská Bystrica - Povazska Bystrica gokken Banská Bystrica - Povazska Bystrica Unibet