Nabeschouwing Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 12:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Chojniczanka Chojnice het zaterdag 17 februari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Gedania Gdańsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Chojnice in Chojnice.

Via de Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Chojniczanka Chojnice en Gedania Gdańsk is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Chojniczanka Chojnice. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Valērijs Šabala, waarmee Chojniczanka Chojnice met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Chojniczanka Chojnice uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk
Goals
1
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
54
48
Gevaarlijke aanvallen
36
33
Corners
6
6
LIVE Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
70' Doelpunt Chojniczanka Chojnice Doelpunt Valērijs Šabala Chojniczanka Chojnice 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk
Opstellingen Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk

Chojniczanka Chojnice en Gedania Gdańsk treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Chojniczanka Chojnice en Gedania Gdańsk in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 14 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chojniczanka Chojnice. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chojniczanka Chojnice favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gedania Gdańsk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chojniczanka Chojnice 1
Winst Gedania Gdańsk 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Opstelling Chojniczanka Chojnice Opstelling Gedania Gdańsk Live Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Live Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk kijken Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk kijken Live Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk stream Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Fox Sports Nabeschouwing Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Uitslag Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Statistieken Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Vriendschappelijk clubs 2024 Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk wedden Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk gokken Chojniczanka Chojnice - Gedania Gdańsk Unibet