Nabeschouwing Slovan Bratislava II - Sereď (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 10:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slovan Bratislava II het zaterdag 24 februari 2024 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Sereď. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rapid Ružinov in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava II - Sereď live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava II - Sereď (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slovan Bratislava II en Sereď is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Bratislava II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door , waarmee Slovan Bratislava II met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Slovan Bratislava II dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Slovan Bratislava II.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava II - Sereď
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
70
55
Gevaarlijke aanvallen
33
27
Corners
3
2
LIVE Slovan Bratislava II - Sereď 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava II - Sereď teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Slovan Bratislava II Doelpunt Slovan Bratislava II 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava II - Sereď
Opstellingen Slovan Bratislava II - Sereď

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slovan Bratislava II - Sereď

Slovan Bratislava II en Sereď treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Slovan Bratislava II en Sereď elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Slovan Bratislava II 0
Winst Sereď 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Slovan Bratislava II - Sereď Opstelling Slovan Bratislava II Opstelling Sereď Live Slovan Bratislava II - Sereď Live Slovan Bratislava II - Sereď kijken Slovan Bratislava II - Sereď kijken Live Slovan Bratislava II - Sereď stream Slovan Bratislava II - Sereď Fox Sports Nabeschouwing Slovan Bratislava II - Sereď Uitslag Slovan Bratislava II - Sereď Statistieken Slovan Bratislava II - Sereď Vriendschappelijk clubs 2024 Slovan Bratislava II - Sereď wedden Slovan Bratislava II - Sereď gokken Slovan Bratislava II - Sereď Unibet