Nabeschouwing Jastrzębie - Pawłowice Śląskie (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Jastrzębie het zaterdag 17 februari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Pawłowice Śląskie. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Jastrzębie Zdrój.

Via de Jastrzębie - Pawłowice Śląskie live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jastrzębie - Pawłowice Śląskie (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Jastrzębie en Pawłowice Śląskie is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Jastrzębie. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Kacper Zych, waarmee Jastrzębie met 1-0 de leiding nam. Jastrzębie vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michal Bednarski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Jastrzębie, waarmee Szymon Maszkowski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 80 minuten was het Szymon Matuszek die de bal in eigen doel werkte, waardoor Pawłowice Śląskie op 3-1 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist Wojciech Katus namens Jastrzębie de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Jastrzębie.

LIVE Jastrzębie - Pawłowice Śląskie 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jastrzębie - Pawłowice Śląskie teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jastrzębie Doelpunt Kacper Zych Jastrzębie 1-0
57' Doelpunt Jastrzębie Doelpunt Michal Bednarski Jastrzębie 2-0
76' Doelpunt Jastrzębie Doelpunt Szymon Maszkowski Jastrzębie 3-0
80' Eigen doelpunt Pawłowice Śląskie Eigen doelpunt Szymon Matuszek Pawłowice Śląskie 3-1
82' Doelpunt Jastrzębie Doelpunt Wojciech Katus Jastrzębie 4-1