Nabeschouwing Pogoń Siedlce - Swit (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Pogoń Siedlce het zaterdag 17 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Swit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion ROSRRiT in Siedlce.

Via de Pogoń Siedlce - Swit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pogoń Siedlce - Swit (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Pogoń Siedlce en Swit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 28e minuut dacht Pogoń Siedlce op voorsprong te komen via een doelpunt van Cezary Demianiuk. Helaas voor Pogoń Siedlce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Pogoń Siedlce dat via Piotr Pyrdoł dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Piotr Pyrdoł dacht na 86 minuten te scoren voor Pogoń Siedlce, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Pogoń Siedlce - Swit
LIVE Pogoń Siedlce - Swit 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pogoń Siedlce - Swit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Pogoń Siedlce Doelpunt Cezary Demianiuk Pogoń Siedlce
65' Doelpunt Pogoń Siedlce Doelpunt Piotr Pyrdoł Pogoń Siedlce
86' Doelpunt Pogoń Siedlce Doelpunt Piotr Pyrdoł Pogoń Siedlce
Video hoogtepunten en samenvatting Pogoń Siedlce - Swit
Opstellingen Pogoń Siedlce - Swit

Voorbeschouwing Pogoń Siedlce - Swit

Pogoń Siedlce en Swit treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Pogoń Siedlce en Swit in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 21 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Swit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pogoń Siedlce te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pogoń Siedlce. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.