Nabeschouwing Stomil Olsztyn - Olimpia Grudziądz (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Stomil Olsztyn het zaterdag 17 februari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Olimpia Grudziądz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion OSiR in Olsztyn.

Via de Stomil Olsztyn - Olimpia Grudziądz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stomil Olsztyn - Olimpia Grudziądz (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Stomil Olsztyn en Olimpia Grudziądz is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Olimpia Grudziądz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Patryk Czarnowski, waarmee Olimpia Grudziądz met 0-1 de leiding nam. Olimpia Grudziądz vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Patryk Czarnowski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist Stomil Olsztyn de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Dawid Retlewski.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Dawid Retlewski de 2-2 maakte voor Stomil Olsztyn. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Olimpia Grudziądz dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Fardin Rabet de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Olimpia Grudziądz.

LIVE Stomil Olsztyn - Olimpia Grudziądz 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stomil Olsztyn - Olimpia Grudziądz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt Olimpia Grudziądz Doelpunt Patryk Czarnowski Olimpia Grudziądz 0-1
56' Doelpunt Olimpia Grudziądz Doelpunt Patryk Czarnowski Olimpia Grudziądz 0-2
69' Doelpunt Stomil Olsztyn Doelpunt Dawid Retlewski Stomil Olsztyn 1-2
78' Doelpunt Stomil Olsztyn Doelpunt Dawid Retlewski Stomil Olsztyn 2-2
80' Doelpunt Olimpia Grudziądz Doelpunt Fardin Rabet Olimpia Grudziądz 2-3