Nabeschouwing Fürstenfeld - Gleisdorf 09 (0-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 22 februari 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Fürstenfeld het donderdag 22 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gleisdorf 09. De wedstrijd wordt gespeeld in Rudolf-Gutmann-Stadion in Fürstenfeld.

Via de Fürstenfeld - Gleisdorf 09 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fürstenfeld - Gleisdorf 09 (0-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Fürstenfeld en Gleisdorf 09 is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Gleisdorf 09. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Markus Forjan, waarmee Gleisdorf 09 met 0-1 de leiding nam. Gleisdorf 09 vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sebastian Prattes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Gleisdorf 09, waarmee Patrick Schroll zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Gleisdorf 09 in de 70e minuut, nadat Leonit Krasniqi de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Gleisdorf 09.

LIVE Fürstenfeld - Gleisdorf 09 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fürstenfeld - Gleisdorf 09 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Gleisdorf 09 Doelpunt Markus Forjan Gleisdorf 09 0-1
35' Doelpunt Gleisdorf 09 Doelpunt Sebastian Prattes Gleisdorf 09 0-2
62' Doelpunt Gleisdorf 09 Doelpunt Patrick Schroll Gleisdorf 09 0-3
70' Doelpunt Gleisdorf 09 Doelpunt Leonit Krasniqi Gleisdorf 09 0-4