Nabeschouwing Floreşti - Spartanii Selemet (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 22 februari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Floreşti het donderdag 22 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Spartanii Selemet.

Via de Floreşti - Spartanii Selemet live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Floreşti - Spartanii Selemet (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Floreşti en Spartanii Selemet geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Spartanii Selemet kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Floreşti - Spartanii Selemet
Schoten totaal
0
6
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
7
17
Gevaarlijke aanvallen
2
11
LIVE Floreşti - Spartanii Selemet 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Floreşti - Spartanii Selemet teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Floreşti - Spartanii Selemet
Opstellingen Floreşti - Spartanii Selemet

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Floreşti - Spartanii Selemet

Floreşti en Spartanii Selemet treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Floreşti en Spartanii Selemet in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 4 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Floreşti. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Floreşti favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Spartanii Selemet slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Floreşti 1
Winst Spartanii Selemet 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Floreşti - Spartanii Selemet Opstelling Floreşti Opstelling Spartanii Selemet Live Floreşti - Spartanii Selemet Live Floreşti - Spartanii Selemet kijken Floreşti - Spartanii Selemet kijken Live Floreşti - Spartanii Selemet stream Floreşti - Spartanii Selemet Fox Sports Nabeschouwing Floreşti - Spartanii Selemet Uitslag Floreşti - Spartanii Selemet Statistieken Floreşti - Spartanii Selemet Vriendschappelijk clubs 2024 Floreşti - Spartanii Selemet wedden Floreşti - Spartanii Selemet gokken Floreşti - Spartanii Selemet Unibet