Nabeschouwing Slavoj Trebišov - Lipany (6-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Slavoj Trebišov het zaterdag 17 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Lipany. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Slavoj Trebišov in Trebišov.

Via de Slavoj Trebišov - Lipany live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavoj Trebišov - Lipany (6-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Slavoj Trebišov en Lipany is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Slavoj Trebišov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Viktor Tatar, waarmee Slavoj Trebišov met 1-0 de leiding nam. Slavoj Trebišov vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michal Matus op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Slavoj Trebišov, waarmee Viktor Tatar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Slavoj Trebišov geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Viktor Tatar. De 5-0 voor Slavoj Trebišov volgde even later in de 57e minuut nadat František Pavúk namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 81e minuut en kwam op naam te staan van Slavoj Trebišov speler Wyparko, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Slavoj Trebišov, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Slavoj Trebišov - Lipany
Goals
6
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten op doel
14
1
Aanvallen
86
75
Gevaarlijke aanvallen
62
45
LIVE Slavoj Trebišov - Lipany 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavoj Trebišov - Lipany teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Doelpunt Slavoj Trebišov Doelpunt Viktor Tatar Slavoj Trebišov 1-0
42' Doelpunt Slavoj Trebišov Doelpunt Michal Matus Slavoj Trebišov 2-0
47' Doelpunt Slavoj Trebišov Doelpunt Viktor Tatar Slavoj Trebišov 3-0
55' Doelpunt Slavoj Trebišov Doelpunt Viktor Tatar Slavoj Trebišov 4-0
57' Doelpunt Slavoj Trebišov Doelpunt František Pavúk Slavoj Trebišov 5-0
81' Doelpunt Slavoj Trebišov Doelpunt Wyparko Slavoj Trebišov 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Slavoj Trebišov - Lipany
Opstellingen Slavoj Trebišov - Lipany

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Slavoj Trebišov - Lipany

Slavoj Trebišov en Lipany treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Slavoj Trebišov en Lipany elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Slavoj Trebišov 0
Winst Lipany 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Slavoj Trebišov - Lipany Opstelling Slavoj Trebišov Opstelling Lipany Live Slavoj Trebišov - Lipany Live Slavoj Trebišov - Lipany kijken Slavoj Trebišov - Lipany kijken Live Slavoj Trebišov - Lipany stream Slavoj Trebišov - Lipany Fox Sports Nabeschouwing Slavoj Trebišov - Lipany Uitslag Slavoj Trebišov - Lipany Statistieken Slavoj Trebišov - Lipany Vriendschappelijk clubs 2024 Slavoj Trebišov - Lipany wedden Slavoj Trebišov - Lipany gokken Slavoj Trebišov - Lipany Unibet