Nabeschouwing Victoria Hamburg - Meiendorfer SV (6-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 8 maart 2024 - 19:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Victoria Hamburg het vrijdag 8 maart 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Meiendorfer SV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Hoheluft in Hamburg.

Via de Victoria Hamburg - Meiendorfer SV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Victoria Hamburg - Meiendorfer SV (6-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Victoria Hamburg en Meiendorfer SV is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Victoria Hamburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. M. Daniels, waarmee Victoria Hamburg met 1-0 de leiding nam. Meiendorfer SV kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette J. M. Daniels zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Victoria Hamburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Victoria Hamburg vergroot nadat E. Brobbey de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat Tayfun Can namens Victoria Hamburg de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 89e minuut was het C. Kouakou van Victoria Hamburg wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Victoria Hamburg mocht J. Potzinger in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Victoria Hamburg.

Wedstrijdstatistieken Victoria Hamburg - Meiendorfer SV
Goals
6
1
Schoten totaal
15
2
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
111
47
Gevaarlijke aanvallen
59
15
LIVE Victoria Hamburg - Meiendorfer SV 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Victoria Hamburg - Meiendorfer SV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Victoria Hamburg Doelpunt J. M. Daniels Victoria Hamburg 1-0
35' Doelpunt Meiendorfer SV Doelpunt Meiendorfer SV 1-1
45' Doelpunt Victoria Hamburg Doelpunt J. M. Daniels Victoria Hamburg 2-1
66' Doelpunt Victoria Hamburg Doelpunt E. Brobbey Victoria Hamburg 3-1
76' Doelpunt Victoria Hamburg Doelpunt Tayfun Can Victoria Hamburg 4-1
89' Doelpunt Victoria Hamburg Doelpunt C. Kouakou Victoria Hamburg 5-1
91' Doelpunt Victoria Hamburg Doelpunt J. Potzinger Victoria Hamburg 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Victoria Hamburg - Meiendorfer SV
Opstellingen Victoria Hamburg - Meiendorfer SV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Victoria Hamburg - Meiendorfer SV

Victoria Hamburg en Meiendorfer SV treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Victoria Hamburg en Meiendorfer SV elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Victoria Hamburg 0
Winst Meiendorfer SV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Opstelling Victoria Hamburg Opstelling Meiendorfer SV Live Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Live Victoria Hamburg - Meiendorfer SV kijken Victoria Hamburg - Meiendorfer SV kijken Live Victoria Hamburg - Meiendorfer SV stream Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Fox Sports Nabeschouwing Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Uitslag Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Statistieken Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Vriendschappelijk clubs 2024 Victoria Hamburg - Meiendorfer SV wedden Victoria Hamburg - Meiendorfer SV gokken Victoria Hamburg - Meiendorfer SV Unibet