Nabeschouwing Sandviken - Vasalund (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sandviken het zaterdag 17 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Vasalund. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Jernvallen in Sandviken.

Via de Sandviken - Vasalund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sandviken - Vasalund (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sandviken en Vasalund is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vasalund. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door , waarmee Vasalund met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Vasalund de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sandviken - Vasalund
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
1
2
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
113
62
Gevaarlijke aanvallen
82
27
LIVE Sandviken - Vasalund 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sandviken - Vasalund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
85' Doelpunt Vasalund Doelpunt Vasalund 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sandviken - Vasalund
Opstellingen Sandviken - Vasalund

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sandviken - Vasalund

Sandviken en Vasalund treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Sandviken en Vasalund elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Sandviken 0
Winst Vasalund 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sandviken - Vasalund Opstelling Sandviken Opstelling Vasalund Live Sandviken - Vasalund Live Sandviken - Vasalund kijken Sandviken - Vasalund kijken Live Sandviken - Vasalund stream Sandviken - Vasalund Fox Sports Nabeschouwing Sandviken - Vasalund Uitslag Sandviken - Vasalund Statistieken Sandviken - Vasalund Vriendschappelijk clubs 2024 Sandviken - Vasalund wedden Sandviken - Vasalund gokken Sandviken - Vasalund Unibet