Nabeschouwing Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden (1-9) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 19:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Brinkumer SV het woensdag 17 januari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Schwarz-Weiß Rehden. De wedstrijd wordt gespeeld in BSV-Arena in Stuhr.

Via de Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden (1-9)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Brinkumer SV en Schwarz-Weiß Rehden is geëindigd in een 1-9 overwinning voor Schwarz-Weiß Rehden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-6 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-9 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Viktor Appiah, waarmee Schwarz-Weiß Rehden met 0-1 de leiding nam. Schwarz-Weiß Rehden vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Viktor Appiah op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 11e minuut volgde een derde treffer van Schwarz-Weiß Rehden, waarmee Viktor Appiah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Schwarz-Weiß Rehden geen gas terug, waardoor in de 27e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Trialist. De 0-5 voor Schwarz-Weiß Rehden volgde even later in de 35e minuut nadat M. Ljuljic namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 43e minuut was het Trialist van Schwarz-Weiß Rehden wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van Schwarz-Weiß Rehden viel in de 46e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van . In de 66e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door van Brinkumer SV die daarmee tekende voor de 1-7. In de 70e minuut en werd het 1-8 via speler Schwarz-Weiß Rehden. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Schwarz-Weiß Rehden, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-9 stand in het voordeel van Schwarz-Weiß Rehden.

Wedstrijdstatistieken Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden
Goals
1
9
Balbezit
42%
58%
Schoten totaal
6
17
Schoten op doel
1
12
Aanvallen
70
120
Gevaarlijke aanvallen
24
59
Corners
0
2
LIVE Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden 1-9

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Viktor Appiah Schwarz-Weiß Rehden 0-1
8' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Viktor Appiah Schwarz-Weiß Rehden 0-2
11' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Viktor Appiah Schwarz-Weiß Rehden 0-3
27' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Trialist Schwarz-Weiß Rehden 0-4
35' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt M. Ljuljic Schwarz-Weiß Rehden 0-5
43' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Trialist Schwarz-Weiß Rehden 0-6
46' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden 0-7
66' Doelpunt Brinkumer SV Doelpunt Brinkumer SV 1-7
70' Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden Doelpunt Schwarz-Weiß Rehden 1-8
75' Penalty Schwarz-Weiß Rehden Penalty Schwarz-Weiß Rehden 1-9
Video hoogtepunten en samenvatting Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden
Opstellingen Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden

Brinkumer SV en Schwarz-Weiß Rehden treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Brinkumer SV en Schwarz-Weiß Rehden elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Brinkumer SV 0
Winst Schwarz-Weiß Rehden 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Opstelling Brinkumer SV Opstelling Schwarz-Weiß Rehden Live Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Live Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden kijken Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden kijken Live Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden stream Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Fox Sports Nabeschouwing Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Uitslag Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Statistieken Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Vriendschappelijk clubs 2024 Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden wedden Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden gokken Brinkumer SV - Schwarz-Weiß Rehden Unibet