Nabeschouwing Brünninghausen - Schonnebeck (5-6) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 28 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Brünninghausen het zondag 28 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Schonnebeck. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Hombruchsfeld in Dortmund.

Via de Brünninghausen - Schonnebeck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brünninghausen - Schonnebeck (5-6)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Brünninghausen en Schonnebeck is geëindigd in een 5-6 overwinning voor Schonnebeck. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Calvin Kuper, waarmee Schonnebeck met 0-1 de leiding nam. Brünninghausen kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Gondrum, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette Yannick Geisler zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Schonnebeck de leiding in de wedstrijd nam.

Na 43 minuten werd de voorsprong voor Schonnebeck vergroot nadat Thomas Denker de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 44e minuut nadat Frederik Brünen namens Schonnebeck de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 62e minuut was het K. Karyagdi van Brünninghausen wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Brünninghausen viel in de 65e minuut en betekende de 3-4. Het doelpunt kwam op naam van K. Karyagdi. In de 66e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Max Fleer van Schonnebeck die daarmee tekende voor de 3-5. In de 76e minuut en werd het 3-6 via Lukas Korytowski speler Schonnebeck. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-6 stand in het voordeel van Schonnebeck.

LIVE Brünninghausen - Schonnebeck 5-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brünninghausen - Schonnebeck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Calvin Kuper Schonnebeck 0-1
24' Doelpunt Brünninghausen Doelpunt F. Gondrum Brünninghausen 1-1
38' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Yannick Geisler Schonnebeck 1-2
43' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Thomas Denker Schonnebeck 1-3
44' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Frederik Brünen Schonnebeck 1-4
62' Doelpunt Brünninghausen Doelpunt K. Karyagdi Brünninghausen 2-4
65' Doelpunt Brünninghausen Doelpunt K. Karyagdi Brünninghausen 3-4
66' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Max Fleer Schonnebeck 3-5
76' Penalty Schonnebeck Penalty Lukas Korytowski Schonnebeck 3-6
83' Doelpunt Brünninghausen Doelpunt Julian Trapp Brünninghausen 4-6
88' Doelpunt Brünninghausen Doelpunt Kerim Karyagdi Brünninghausen 5-6