Nabeschouwing Budućnost - Jezero (5-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 18 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Budućnost het donderdag 18 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Jezero. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Budućnost - Jezero live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Budućnost - Jezero (5-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Budućnost en Jezero is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Budućnost. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Balša Sekulić, waarmee Budućnost met 1-0 de leiding nam. Budućnost vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vladan Adžić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Budućnost, waarmee Balša Sekulić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Budućnost geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Balša Sekulić. Na 52 minuten wist Jezero eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 61e minuut en kwam op naam te staan van Budućnost speler Ivan Bojović, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Budućnost.

LIVE Budućnost - Jezero 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Budućnost - Jezero teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Budućnost Doelpunt Balša Sekulić Budućnost 1-0
32' Doelpunt Budućnost Doelpunt Vladan Adžić Budućnost 2-0
37' Doelpunt Budućnost Doelpunt Balša Sekulić Budućnost 3-0
41' Doelpunt Budućnost Doelpunt Balša Sekulić Budućnost 4-0
52' Doelpunt Jezero Doelpunt Jezero 4-1
61' Doelpunt Budućnost Doelpunt Ivan Bojović Budućnost 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Budućnost - Jezero
Opstellingen Budućnost - Jezero

Voorbeschouwing Budućnost - Jezero

Budućnost en Jezero treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Budućnost en Jezero in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 28 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Budućnost. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Budućnost favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Jezero slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.