Nabeschouwing Fola Esch - Swift Hesperange (3-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Fola Esch het zaterdag 20 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Swift Hesperange. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Émile Mayrisch in Esch-sur-Alzette.

Via de Fola Esch - Swift Hesperange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fola Esch - Swift Hesperange (3-3)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Fola Esch en Swift Hesperange geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Bridge Ndilu, waarmee Swift Hesperange met 0-1 de leiding nam. Fola Esch kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Lenny Almada Correia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Swift Hesperange de leiding in de wedstrijd nam.

Swift Hesperange kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, die werd genomen door . Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Na 68 minuten werd de voorsprong voor Swift Hesperange vergroot nadat Blankson Anoff de 1-3 wist te scoren. Fola Esch verkleinde in de 75e minuut de achterstand doordat de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door van Fola Esch,waardoor beide ploegen in de 79e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Fola Esch - Swift Hesperange
Goals
3
3
Balbezit
47%
53%
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
7
8
Aanvallen
77
80
Gevaarlijke aanvallen
47
55
Corners
2
6
LIVE Fola Esch - Swift Hesperange 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fola Esch - Swift Hesperange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Swift Hesperange Doelpunt Bridge Ndilu Swift Hesperange 0-1
31' Doelpunt Fola Esch Doelpunt Fola Esch 1-1
55' Doelpunt Swift Hesperange Doelpunt Lenny Almada Correia Swift Hesperange 1-2
66' Penalty gemist Swift Hesperange Penalty gemist Swift Hesperange
68' Doelpunt Swift Hesperange Doelpunt Blankson Anoff Swift Hesperange 1-3
75' Doelpunt Fola Esch Doelpunt Fola Esch 2-3
79' Doelpunt Fola Esch Doelpunt Fola Esch 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Fola Esch - Swift Hesperange
Opstellingen Fola Esch - Swift Hesperange

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fola Esch - Swift Hesperange

Fola Esch en Swift Hesperange treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Fola Esch en Swift Hesperange elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Fola Esch 0
Winst Swift Hesperange 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Fola Esch - Swift Hesperange Opstelling Fola Esch Opstelling Swift Hesperange Live Fola Esch - Swift Hesperange Live Fola Esch - Swift Hesperange kijken Fola Esch - Swift Hesperange kijken Live Fola Esch - Swift Hesperange stream Fola Esch - Swift Hesperange Fox Sports Nabeschouwing Fola Esch - Swift Hesperange Uitslag Fola Esch - Swift Hesperange Statistieken Fola Esch - Swift Hesperange Vriendschappelijk clubs 2024 Fola Esch - Swift Hesperange wedden Fola Esch - Swift Hesperange gokken Fola Esch - Swift Hesperange Unibet