Nabeschouwing Fola Esch - UNA Strassen (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 18 januari 2024 - 20:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Fola Esch het donderdag 18 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UNA Strassen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Émile Mayrisch in Esch-sur-Alzette.

Via de Fola Esch - UNA Strassen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fola Esch - UNA Strassen (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Fola Esch en UNA Strassen is geëindigd in een 0-2 overwinning voor UNA Strassen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht UNA Strassen op voorsprong te komen via een doelpunt van Gautier Bernardelli. Helaas voor UNA Strassen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. UNA Strassen kreeg via Amine Zenadji in de 47e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 81e minuut gemaakt door Patrik Teixeira Pinto waardoor UNA Strassen met 0-2 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor UNA Strassen de winst binnen sleepte dankzij een 0-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Fola Esch - UNA Strassen
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
2
16
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
77
107
Gevaarlijke aanvallen
37
64
Corners
2
6
LIVE Fola Esch - UNA Strassen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fola Esch - UNA Strassen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt UNA Strassen Doelpunt Gautier Bernardelli met assist van Gautier Bernardelli UNA Strassen
47' Penalty gemist UNA Strassen Penalty gemist Amine Zenadji UNA Strassen 0-1
81' Doelpunt UNA Strassen Doelpunt Patrik Teixeira Pinto UNA Strassen 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fola Esch - UNA Strassen
Opstellingen Fola Esch - UNA Strassen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fola Esch - UNA Strassen

Fola Esch en UNA Strassen treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Fola Esch en UNA Strassen in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 30 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor UNA Strassen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is UNA Strassen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fola Esch te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fola Esch. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fola Esch 0
Winst UNA Strassen 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Fola Esch - UNA Strassen Opstelling Fola Esch Opstelling UNA Strassen Live Fola Esch - UNA Strassen Live Fola Esch - UNA Strassen kijken Fola Esch - UNA Strassen kijken Live Fola Esch - UNA Strassen stream Fola Esch - UNA Strassen Fox Sports Nabeschouwing Fola Esch - UNA Strassen Uitslag Fola Esch - UNA Strassen Statistieken Fola Esch - UNA Strassen Vriendschappelijk clubs 2024 Fola Esch - UNA Strassen wedden Fola Esch - UNA Strassen gokken Fola Esch - UNA Strassen Unibet