Nabeschouwing Fomat Martin - Dolny Kubin (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 7 februari 2024 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Fomat Martin het woensdag 7 februari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Dolny Kubin. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión FK Slovan Žabokreky in Žabokreky.

Via de Fomat Martin - Dolny Kubin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fomat Martin - Dolny Kubin (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Fomat Martin en Dolny Kubin is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fomat Martin. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Jakub Kracmer, waarmee Fomat Martin met 1-0 de leiding nam. In de 49e minuut moest van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Dolny Kubin verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Fomat Martin.

LIVE Fomat Martin - Dolny Kubin 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fomat Martin - Dolny Kubin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Fomat Martin Doelpunt Jakub Kracmer Fomat Martin 1-0
49' Rode kaart Dolny Kubin Rode kaart voor Dolny Kubin
Video hoogtepunten en samenvatting Fomat Martin - Dolny Kubin
Opstellingen Fomat Martin - Dolny Kubin

Voorbeschouwing Fomat Martin - Dolny Kubin

Fomat Martin en Dolny Kubin treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Fomat Martin en Dolny Kubin in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 3 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.