Nabeschouwing Fürstenfeld - Bad Gleichenberg (5-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Fürstenfeld het dinsdag 6 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bad Gleichenberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Rudolf-Gutmann-Stadion in Fürstenfeld.

Via de Fürstenfeld - Bad Gleichenberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fürstenfeld - Bad Gleichenberg (5-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Fürstenfeld en Bad Gleichenberg is geëindigd in een 5-4 overwinning voor Fürstenfeld. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-4 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fürstenfeld kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van . Fürstenfeld vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Fürstenfeld, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fürstenfeld geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van . Na 82 minuten wist Bad Gleichenberg eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van bracht het de achterstand terug tot 4-1. Even later was het opnieuw die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Fürstenfeld op 5-1 in de 83e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Bad Gleichenberg om te scoren. Kort voor tijd in de 85e minuut zette de stand op 5-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Bad Gleichenberg. Het was die in de 88e minuut de stand op 5-3 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-4 eindstand in het voordeel van Fürstenfeld.

Wedstrijdstatistieken Fürstenfeld - Bad Gleichenberg
Goals
5
4
Balbezit
51%
49%
Schoten totaal
18
21
Schoten op doel
10
9
Aanvallen
112
107
Gevaarlijke aanvallen
74
72
Corners
10
8
Wissels
2
2
LIVE Fürstenfeld - Bad Gleichenberg 5-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fürstenfeld - Bad Gleichenberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Fürstenfeld 1-0
10' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Fürstenfeld 2-0
45' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Fürstenfeld 3-0
46' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Fürstenfeld 4-0
82' Doelpunt Bad Gleichenberg Doelpunt Bad Gleichenberg 4-1
83' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Fürstenfeld 5-1
85' Doelpunt Bad Gleichenberg Doelpunt Bad Gleichenberg 5-2
88' Doelpunt Bad Gleichenberg Doelpunt Bad Gleichenberg 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Fürstenfeld - Bad Gleichenberg
Opstellingen Fürstenfeld - Bad Gleichenberg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fürstenfeld - Bad Gleichenberg

Fürstenfeld en Bad Gleichenberg treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Fürstenfeld en Bad Gleichenberg in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 15 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fürstenfeld. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Fürstenfeld favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bad Gleichenberg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fürstenfeld 1
Winst Bad Gleichenberg 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Opstelling Fürstenfeld Opstelling Bad Gleichenberg Live Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Live Fürstenfeld - Bad Gleichenberg kijken Fürstenfeld - Bad Gleichenberg kijken Live Fürstenfeld - Bad Gleichenberg stream Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Fox Sports Nabeschouwing Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Uitslag Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Statistieken Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Vriendschappelijk clubs 2024 Fürstenfeld - Bad Gleichenberg wedden Fürstenfeld - Bad Gleichenberg gokken Fürstenfeld - Bad Gleichenberg Unibet