Nabeschouwing Fürstenfeld - Oberwart / Rotenturm (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Fürstenfeld het vrijdag 19 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Oberwart / Rotenturm. De wedstrijd wordt gespeeld in Rudolf-Gutmann-Stadion in Fürstenfeld.

Via de Fürstenfeld - Oberwart / Rotenturm live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fürstenfeld - Oberwart / Rotenturm (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Fürstenfeld en Oberwart / Rotenturm is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fürstenfeld. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Florian Jessenitschnig, waarmee Fürstenfeld met 1-0 de leiding nam. Oberwart / Rotenturm kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lukas Ried, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette Oliver Bacher zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fürstenfeld de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Fürstenfeld dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fürstenfeld - Oberwart / Rotenturm 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fürstenfeld - Oberwart / Rotenturm teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Florian Jessenitschnig Fürstenfeld 1-0
56' Doelpunt Oberwart / Rotenturm Doelpunt Lukas Ried Oberwart / Rotenturm 1-1
90' Doelpunt Fürstenfeld Doelpunt Oliver Bacher Fürstenfeld 2-1