Nabeschouwing Gleisdorf 09 - Oberwart / Rotenturm (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Gleisdorf 09 het zaterdag 10 februari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Oberwart / Rotenturm. De wedstrijd wordt gespeeld in Solarstadion der Stadt Gleisdorf in Gleisdorf.

Via de Gleisdorf 09 - Oberwart / Rotenturm live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gleisdorf 09 - Oberwart / Rotenturm (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Gleisdorf 09 en Oberwart / Rotenturm is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Oberwart / Rotenturm. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Matej Grgic, waarmee Gleisdorf 09 met 1-0 de leiding nam. Oberwart / Rotenturm kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lukas Ried, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette Thomas Herrklotz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oberwart / Rotenturm de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Oberwart / Rotenturm vergroot nadat Lukas Ried de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Oberwart / Rotenturm.

LIVE Gleisdorf 09 - Oberwart / Rotenturm 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gleisdorf 09 - Oberwart / Rotenturm teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Gleisdorf 09 Doelpunt Matej Grgic Gleisdorf 09 1-0
51' Doelpunt Oberwart / Rotenturm Doelpunt Lukas Ried Oberwart / Rotenturm 1-1
67' Doelpunt Oberwart / Rotenturm Doelpunt Thomas Herrklotz Oberwart / Rotenturm 1-2
72' Doelpunt Oberwart / Rotenturm Doelpunt Lukas Ried Oberwart / Rotenturm 1-3