Nabeschouwing Karvina II - Frydlant (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 09:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Karvina II het zaterdag 13 januari 2024 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Frydlant. De wedstrijd wordt gespeeld in Městský Stadión in Karviná.

Via de Karvina II - Frydlant live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karvina II - Frydlant (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Karvina II en Frydlant is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Karvina II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door M. Ojora, waarmee Karvina II met 1-0 de leiding nam. Karvina II vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ojora op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Karvina II, waarmee V. Kanak zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Karvina II in de 60e minuut, nadat P. Zdunek de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Karvina II.

LIVE Karvina II - Frydlant 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karvina II - Frydlant teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Karvina II Doelpunt M. Ojora Karvina II 1-0
46' Doelpunt Karvina II Doelpunt M. Ojora Karvina II 2-0
50' Doelpunt Karvina II Doelpunt V. Kanak Karvina II 3-0
60' Doelpunt Karvina II Doelpunt P. Zdunek Karvina II 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Karvina II - Frydlant
Opstellingen Karvina II - Frydlant

Voorbeschouwing Karvina II - Frydlant

Karvina II en Frydlant treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Karvina II en Frydlant in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 12 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karvina II. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Karvina II favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Frydlant slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.