Nabeschouwing Karvina II - Viktoria Otrokovice (4-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Karvina II het vrijdag 26 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Otrokovice. De wedstrijd wordt gespeeld in Hřiště Bažantnice in Karviná.

Via de Karvina II - Viktoria Otrokovice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karvina II - Viktoria Otrokovice (4-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Karvina II en Viktoria Otrokovice is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Karvina II. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Karvina II - Viktoria Otrokovice
Goals
4
2
Balbezit
40%
60%
Schoten totaal
0
2
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
10
14
Gevaarlijke aanvallen
8
8
LIVE Karvina II - Viktoria Otrokovice 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karvina II - Viktoria Otrokovice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Karvina II - Viktoria Otrokovice
Opstellingen Karvina II - Viktoria Otrokovice

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Karvina II - Viktoria Otrokovice

Karvina II en Viktoria Otrokovice treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Karvina II en Viktoria Otrokovice in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 5 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Karvina II 0
Winst Viktoria Otrokovice 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Karvina II - Viktoria Otrokovice Opstelling Karvina II Opstelling Viktoria Otrokovice Live Karvina II - Viktoria Otrokovice Live Karvina II - Viktoria Otrokovice kijken Karvina II - Viktoria Otrokovice kijken Live Karvina II - Viktoria Otrokovice stream Karvina II - Viktoria Otrokovice Fox Sports Nabeschouwing Karvina II - Viktoria Otrokovice Uitslag Karvina II - Viktoria Otrokovice Statistieken Karvina II - Viktoria Otrokovice Vriendschappelijk clubs 2024 Karvina II - Viktoria Otrokovice wedden Karvina II - Viktoria Otrokovice gokken Karvina II - Viktoria Otrokovice Unibet