Nabeschouwing Kazincbarcika - Tiszakecske (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 13:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Kazincbarcika het woensdag 17 januari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Tiszakecske. De wedstrijd wordt gespeeld in Pete András Stadion in Kazincbarcika.

Via de Kazincbarcika - Tiszakecske live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazincbarcika - Tiszakecske (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Kazincbarcika en Tiszakecske geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg van Kazincbarcika via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 29 minuten was het Máté Kotula die Kazincbarcika op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Tiszakecske in de 31e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Tamás Takács.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Kazincbarcika - Tiszakecske
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
73
66
Gevaarlijke aanvallen
31
23
Corners
11
5
LIVE Kazincbarcika - Tiszakecske 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazincbarcika - Tiszakecske teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Penalty gemist Kazincbarcika Penalty gemist Kazincbarcika
29' Doelpunt Kazincbarcika Doelpunt Máté Kotula Kazincbarcika 1-0
31' Doelpunt Tiszakecske Doelpunt Tamás Takács Tiszakecske 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kazincbarcika - Tiszakecske
Opstellingen Kazincbarcika - Tiszakecske

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kazincbarcika - Tiszakecske

Kazincbarcika en Tiszakecske treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Kazincbarcika en Tiszakecske elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Kazincbarcika 0
Winst Tiszakecske 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Kazincbarcika - Tiszakecske Opstelling Kazincbarcika Opstelling Tiszakecske Live Kazincbarcika - Tiszakecske Live Kazincbarcika - Tiszakecske kijken Kazincbarcika - Tiszakecske kijken Live Kazincbarcika - Tiszakecske stream Kazincbarcika - Tiszakecske Fox Sports Nabeschouwing Kazincbarcika - Tiszakecske Uitslag Kazincbarcika - Tiszakecske Statistieken Kazincbarcika - Tiszakecske Vriendschappelijk clubs 2024 Kazincbarcika - Tiszakecske wedden Kazincbarcika - Tiszakecske gokken Kazincbarcika - Tiszakecske Unibet