Nabeschouwing Komárno - Slovan Duslo Šaľa (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 10:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Komárno het zaterdag 20 januari 2024 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Duslo Šaľa. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestský štadión in Komárno.

Via de Komárno - Slovan Duslo Šaľa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Komárno - Slovan Duslo Šaľa (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Komárno en Slovan Duslo Šaľa is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Komárno. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Tamas Nemeth, waarmee Komárno met 1-0 de leiding nam. Komárno vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tamas Nemeth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Komárno, waarmee Sebastian Nagy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Slovan Duslo Šaľa werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Slovan Duslo Šaľa echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Komárno.

LIVE Komárno - Slovan Duslo Šaľa 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Komárno - Slovan Duslo Šaľa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Komárno Doelpunt Tamas Nemeth Komárno 1-0
43' Doelpunt Komárno Doelpunt Tamas Nemeth Komárno 2-0
49' Doelpunt Komárno Doelpunt Sebastian Nagy Komárno 3-0
85' Doelpunt Slovan Duslo Šaľa Doelpunt Slovan Duslo Šaľa 3-1