Nabeschouwing Kray - Schonnebeck (0-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 7 februari 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Kray het woensdag 7 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Schonnebeck. De wedstrijd wordt gespeeld in KrayArena in Essen.

Via de Kray - Schonnebeck live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kray - Schonnebeck (0-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Kray en Schonnebeck is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Schonnebeck. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Yannick Geisler, waarmee Schonnebeck met 0-1 de leiding nam.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Schonnebeck in de 88e minuut, nadat de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Schonnebeck.

LIVE Kray - Schonnebeck 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kray - Schonnebeck teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Yannick Geisler Schonnebeck 0-1
60' Gele kaart Kray Gele kaart voor Robin Andre Brandner Kray 0-2
65' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Simon Skuppin Schonnebeck 0-3
88' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt C. D. Tonnies Schonnebeck 0-4
88' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Schonnebeck 0-4