Nabeschouwing Lugano II - Eschen / Mauren (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lugano II het zaterdag 27 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Eschen / Mauren. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro sportivo Cornaredo B2 in Lugano.

Via de Lugano II - Eschen / Mauren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugano II - Eschen / Mauren (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Lugano II en Eschen / Mauren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door , waarmee Lugano II met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Eschen / Mauren het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. Een penalty in de 90e minuut was de ideale kans voor Lugano II om te scoren. was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lugano II - Eschen / Mauren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugano II - Eschen / Mauren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Lugano II Doelpunt Lugano II 1-0
89' Doelpunt Eschen / Mauren Doelpunt Eschen / Mauren 1-1
90' Penalty gemist Lugano II Penalty gemist Lugano II