Nabeschouwing Lugano II - Mendrisio (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Lugano II het zaterdag 3 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Mendrisio. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro sportivo Cornaredo B2 in Lugano.

Via de Lugano II - Mendrisio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugano II - Mendrisio (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Lugano II en Mendrisio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mendrisio kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van . Lugano II kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Lugano II - Mendrisio
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
85
80
Gevaarlijke aanvallen
48
30
Corners
7
2
LIVE Lugano II - Mendrisio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugano II - Mendrisio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Mendrisio Doelpunt Mendrisio 0-1
49' Doelpunt Lugano II Doelpunt Lugano II 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lugano II - Mendrisio
Opstellingen Lugano II - Mendrisio

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lugano II - Mendrisio

Lugano II en Mendrisio treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Lugano II en Mendrisio elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Lugano II 0
Winst Mendrisio 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lugano II - Mendrisio Opstelling Lugano II Opstelling Mendrisio Live Lugano II - Mendrisio Live Lugano II - Mendrisio kijken Lugano II - Mendrisio kijken Live Lugano II - Mendrisio stream Lugano II - Mendrisio Fox Sports Nabeschouwing Lugano II - Mendrisio Uitslag Lugano II - Mendrisio Statistieken Lugano II - Mendrisio Vriendschappelijk clubs 2024 Lugano II - Mendrisio wedden Lugano II - Mendrisio gokken Lugano II - Mendrisio Unibet