Nabeschouwing Mannsdorf - Stadlau (4-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Mannsdorf het vrijdag 19 januari 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Stadlau. De wedstrijd wordt gespeeld in Aulandstadion in Mannsdorf.

Via de Mannsdorf - Stadlau live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mannsdorf - Stadlau (4-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Mannsdorf en Stadlau is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Mannsdorf. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Berisha, waarmee Stadlau met 0-1 de leiding nam. Mannsdorf kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Corvin Aussenegg, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette Daniel Markl zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mannsdorf de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Mannsdorf vergroot nadat Joel Richards de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 79e minuut nadat Nicolas Meister namens Mannsdorf de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Stadlau speler V. Kolesnykov, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Mannsdorf.

LIVE Mannsdorf - Stadlau 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mannsdorf - Stadlau teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Stadlau Doelpunt Berisha Stadlau 0-1
27' Doelpunt Mannsdorf Doelpunt Corvin Aussenegg Mannsdorf 1-1
31' Doelpunt Mannsdorf Doelpunt Daniel Markl Mannsdorf 2-1
71' Doelpunt Mannsdorf Doelpunt Joel Richards Mannsdorf 3-1
79' Doelpunt Mannsdorf Doelpunt Nicolas Meister Mannsdorf 4-1
85' Doelpunt Stadlau Doelpunt V. Kolesnykov Stadlau 4-2